вторник, 7 сентября 2021 г.

KYIV FASHION 2021 - головна подія модної індустрії України. 7 - 9 вересня, м. Київ, МВЦ, Броварський проспект, 15. Репортаж Юліани Опря (Відео)...

НАС НЕ СПОНСОРУЮТЬ ОЛІГАРХИ - ПІДТРИМАЙТЕ ЄСФ-ІНФОРМ

DONATE PayPal (USD)

   KYIV FASHION - головна подія модної індустрії України. Протягом 20 років виставка являється місцем зустрічі професіоналів світу моди, дуже точно відображає актуальні тенденції, а також напрямки розвитку галузі.

   Kyiv Fashion об’єднує повний спектр спеціалізованих виставок легкої та текстильної промисловості, створюючи максимально вигідні умови для охоплення відразу декількох сегментів ринку.

   На виставці Kyiv Fashion представлені різні групи товарів, включаючи жіночий, чоловічий та дитячий одяг, вечірній та дизайнерський одяг, одяг великих розмірів, а також одяг для активного образу життя і хутряні вироби. Крім того, виставка Kyiv Fashion пропонує спеціалізовані розділи: Kyiv Fashion Lingerie & SwimwearKyiv Fashion PremiumKyiv Fashion AccessoriesKyiv Fashion FabricsKyiv Fashion Equipment.

   Численні подіумні та бізнес-заходи, що супроводжують виставку Kyiv Fashion, створюють атмосферу для плідного спілкування виробників, байєрів і дистриб’юторів.


   Добрий день, інформаційне агентство ЕСФ-ІНФОРМ, я його ведуча Юліана Опря. Сегодні коротко про фестиваль Киев Фешн 2021, який пройде 7, 8 і 9 вересня в МВЦ. 

   У павільоні дуже багато різних одягів, які можна придбати як оптом, так і у розніцю. Дизайнерські пуховики, спортивні костюми, купальники, спідна білизна, аксесуари та інше. 

  Ціни не високі, як для великих заходів, тому можна придбати або на місці, або домовитися на інший час з того, що можна і купити, і побачити на виставці. Цей фестиваль не обмежений. 

   Якщо ви дизайнер або вдосконалюєте пошив одягу, прямо в залі можна знайти різні тканини, швейні машини різних фірм, дуже хорошої якості. 

   Київський фестиваль моди, на якому можна подивитися, як набираються машинки для вишиванок. 

   На мою думку -  саме епічне шоу, це дефіле моделей від Жасмін. Це жіноча спідна білизна та піжами. Фешн програму від Жасмін не пропустите, так як вона іде 3 дні підряд. Перерва між показами 20 хвилин, а тривалість кожного дефіле - 50 хвилин. 

   Одними з яскравих моментів фестивалю є лекції Києв-Фешна, де ви можете познайомитись з модулями, брендами, успіхами та проблемами у цій сфері та встановити грамотність, як правильно оформити сторінку, як краще всього обрізати фотографії та все, що з цим пов’язано. 

   А далі ви можете переглянути відео безпосередньо з фестивалю.

РЕКЛАМА

Здається кімната абітурієнтам! Будинок преміум класу, кімната видова 20 м2 в трьох кімнатній квартирі, вся побутова техніка, зручна транспортна розв'язка. Десять хвилин пішки від станції метро Деміївська по вулиці Саперно-Слобідська, 22, укладається договір. Ціна 10000 грн. з навчанням на курсах. Тел. +38 (097) 088-24-30

Курси журналістики, моделінга та телеведучих модного каналу Sviatyna's Angels Fashion TV.



Запишіться на підготовчий курс FASHION-ЖУРНАЛІСТИКИ, моделинга і ТЕЛЕВЕДУЧИХ і ви отримаєте і нову професію, і ДОСВІД РОБОТИ В FASHION-ЖУРНАЛІСТИЦІ, моделингу і ДОСВІД РОБОТИ телеведучою, який дозволить вам цікаво і захоплююче заробляти гроші. Освоїте обов'язковий навик сучасної людини інформаційного століття, навчитеся писати тексти. Опублікуєте, в інтернет-виданнях, інтернет-порталах, візьмете інтерв'ю у відомих людей, навчитеся писати продають тексти, потрапите на будь-які знімальні і концертні майданчики України.

Тривалість: 2,5 місяці. Періодичність: 2 рази на місяць по 4 академічні години.

Особливості курсу

- максимум практики (писати починаємо на першому занятті)

- досвідчений практикуючий викладач

- доступне і легке донесення навчальної інформації

- під час навчання ви публікуєте в Інтернет ЗМІ

- візьмете інтерв'ю у відомих людей

- відвідайте прес-конференції, будь-які заходи, які побажаєте, включаючи знімальні і концертні майданчики України

- навчитеся продавати свої роботи і налагоджувати контакти з видавництвами.

- освоїте всі стилі журналістики

репортажі
політична, ділова журналістика,
розважальна журналістика
pr, прес-релізи

- навчитеся писати продають тексти

- навчитеся писати сео-тексти

- отримаєте посвідчення журналіста нашого інформаційного агентства

- навчитеся шукати і налагоджувати контакти з різними організаціями, публічними людьми, видавництвами і т.д.

Ми розповімо і допоможемо вам самостійно налагоджувати контакти з різними організаціями, публічними людьми, видавництвами, навіть коли курси закінчаться ви зможете самостійно домовлятися про інтерв'ю, публікаціях і відвідуванні всіляких прес-конференцій, концертів і т.д.

Ви навчитеся не тільки писати статті, ходити на прес-конференції, брати інтерв'ю у top-менеджерів і зірок, а й грамотно писати продають тексти на сайт для компанії-замовника або ведення свого бізнесу.

Посудіть самі, адже кожен день з'являються нові інтернет сайти (електронні ЗМІ, кожна організація створює свою сторінку, бізнес-сайти), що вимагають журналістів, якісно пишуть статті. До того ж левова частина бізнесу зараз просувається саме в мережі Ітнернет, завдяки текстам. Зараз як з англійською мовою - кожна людина повинна вміти писати тексти. Загалом, якщо ти сьогодні вмієш правильно писати тексти - стабільний заробіток гарантований: Сфери, де платять гроші за тексти:

- робота журналістом (електронні, друковані ЗМІ, інформ-агентсва)

- біржі унікального контенту (ресурс, на якому різні сайти закуповують авторські статті)

- робота контент-менеджера (редактура сайту, наповнення сайту сео-текстами, виведення ресурсу на перші місця в Google)

- копірайтинг (написання продають текстів)

- PR та просування (написання рекламних та іміджевих матеріалів, прес-релізи, e-mail- розсилання

- ведення свого бізнесу (просування сайту і бізнесу в мережі Інтернет)

Навчання складається з великої кількості практики, кожен теоретичний матеріал підкріплюється практикою. Всі навчальні матеріали пишемо не "в стіл», а для того, щоб опублікувати в Інтернет ЗМІ. Крім публікацій, періодично виникає можливість і отримати роботу, будучи ще на курсах. Основна цінність - наші слухачі закінчують курси вже з декількома публікаціями в інтернет-виданнях, інтернет-порталах! Публікації дають можливість працевлаштуватися. (Перше питання на співбесідах такий - чи є у вас публікації?). А вони у вас обов'язково будуть!

Запишіться по телефону +38 (097) 088-24-30 або по e-mail: asviatyna@gmail.com

Вартість всього курсу 20500 грн.


Наш ресурс на You TUBE



Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.