суббота, 26 октября 2019 г.

Анонс! 2 листопада в Києві пройде Гранд Фінал європейського конкурсу краси «Miss Queen Europe 2019». Місце проведення: Конгрес-хол Парковий (Паркова алея 16-А). Старт заходу - 18.00 (червона доріжка). Старт шоу - 19.00 (прямий ефір).


Грандіозний фінал европейського конкурсу краси пройде в Києві у серці Європи. Затамуйте подих, тому що конкурс краси такого розмаху ( з такою географіею) вперше відбуватиметься в Україні. Саме в Києві пройде казковий та феєричній фінал та оберуть Королеву серед 50 представниць країн всієї Європи та територій! 

Цього року конкурс мав проходити в Чехії, але українські хедлайнери та продюсери переконали міжнародню комісію провести конкурс в Україні,  адже наша країна славиться жіночою красою та крутими шоу.

Кожна представниця – найгарніша і визнана красуня у своїй країні, боротиметься за звання та титул королеви Європи «Miss Queen Europe 2019»

Постановка грандіозного шоу створена кращими режисерами та хореографами Європи, які втілять справжню королівську розкіш в залі.

Мета конкурсу - просування істинної краси, жіночності та благородства, довести, що краса та мистецтво врятують світ.

Ведучі шоу - видатні зірки: Тимур Мірошниченко, Яна Краснікова, Антон Поліщук і Юлія Крауз.

Спеціальні гості: преміальна аудиторія, члени журі та запрошені зірки (Sophie Ellis-Bextor, Bosson, Haddaway, Modjo), а також на Вас чекає таємний хедлайнер вечора, чиє ім'я організатори тримають в секреті!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.