воскресенье, 2 июня 2024 г.

Світський Київ з Андрієм Святинею. 12 фестиваль "Книжковий Арсенал 2024".

НАС НЕ СПОНСОРУЮТЬ ОЛІГАРХИ - ПІДТРИМАЙТЕ ЄСФ-ІНФОРМ

РЕКЛАМА
Грандіозний розпродаж товарів відомих брендів в інтернет-магазині Andrii Sviatyna's Store 

РЕКЛАМА
Привітайте нас, друзі!
Перший іменний сертифікат звичайних акцій інформаційного агентства ЄСФ-ІНФОРМ на 100000 (сто тисяч) звичайних акцій, на загальну суму 1000000000 (один мільярд) гривень придбав пан Джозеф Робінетт Байден-молодший — американський державний і політичний діяч. Чинний президент США з 20 січня 2021 року.
З питань придбання акцій та сертифікатів звертатись за тел. +38(063)130-25-33

КНИЖКОВИЙ АРСЕНАЛ 2024
12-ий Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» відбувся з 30 травня до 2 червня. Фестиваль складався з програмної частини та книжкового ярмарку, який пройшов на першому поверсі Старого арсеналу. 
Операторами продажу книжок були запрошені як окремі видавництва, так і книгарні, які представляли книжки у секціях «Арткнига», «Художня книга», «Нон-фікшн», «Книжки англійською мовою», «Мальописи». У фокусі Книжкового Арсеналу, звісно, були книги про війну, видані після 2014 року, видання створені ветеранами та учасниками війни, членами їхніх родин. Крім ярмарку на стендах видавців, вони були окремо представлені у просторі «Вітрина новинок».
Кураторами фокус-теми ХІІ Міжнародного фестивалю «Книжковий Арсенал», який відбувся 30 травня — 2 червня, було обрано Тетяну Огаркову та Володимира Єрмоленка.
«Життя на межі» — фокус-тема і основна метафора ХІІ Книжкового Арсеналу, яку куратори розкривають у своєму есеї.
Кураторкою Літературної програми Книжкового Арсеналу 2024 стала радіоведуча, радіопродюсерка та письменниця Олена Гусейнова.
Під час Книжкового Арсеналу також відбувся Програма для/про дітей та підлітків. Її роботою курувала письменниця, журналістка, перекладачка, авторка книжок для дітей та підлітків Ольга Русіна.
Зі спеціальною програмою ХІІ Книжковий Арсенал приймав Літературний фестиваль «П’ятий Харків». Ця програма була організована у співпраці з Харківським Літературним Музеєм. Курував програмою літературний критик, літературознавець, лектор, куратор мистецьких проєктів Євгеній Стасіневич.
Спеціальну програму подій на цьогорічному Книжковому Арсеналі вдруге представив Український ПЕН.
Під кураторством Оксани Карп’юк відбулася Професійна програма, що стала майданчиком для галузевих дискусій, обміну досвідом і пошуку вдалих рішень.
Також на Книжковому Арсеналі були представлені окремі події від видавців.
Книжковий Арсенал організовується у співпраці з ГО «Спільнота Мистецького арсеналу». Проєкт підтримується Фондом «Партнерство задля стійкості України», який фінансується урядами Великої Британії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії, Швеції.
Книжковий Арсенал — 2024 відбувається також за фінансової підтримки Державного міністерства культури та ЗМІ Німеччини в межах проєкту «Взаємообмін між німецькими та українськими літературними і книжковими секторами».
Проєкт покликаний підтримати діяльність українських авторів, видавців та медіа-професіоналів через серію індивідуальних проєктів, а також напрацювати базу знань та розуміння української культури та історії у Німеччині. Відповідає за реалізацію проєкту Асоціація німецьких видавців та книготорговців в тісній співпраці з такими інституціями, як Франкфуртський книжковий ярмарок, Український інститут книги, Національний культурно-мистецький та музейний комплекс «Мистецький арсенал», професійне медіа про книжки та культуру «Читомо» й Goethe-Institut Україна.
Книжковий Арсенал є міжнародною подією, що організована Мистецьким арсеналом. Фестиваль відбувається з 2011 року, і став однією з найбільш впливових літературно-мистецьких подій Східної Європи. У 2019 році отримав звання «Найкращий літературний фестиваль світу». Місія Міжнародного фестивалю «Книжковий Арсенал» — створювати такі взаємодії між людьми, спільнотами, інституціями, коли поєднання естетичного переживання та інтелектуального включення в контексті книги посилює спроможність людини та суспільства.

РЕКЛАМА

Самозахист без зброї. Хочеш навчитися битися?
Індивідуальні тренування з рукопашного бою у Києві. 
Тел. +38(097)088-24-30

РЕКЛАМА

Здається кімната абітурієнтам! Будинок преміум класу, кімната видова 20 м2 в трьох кімнатній квартирі, вся побутова техніка, зручна транспортна розв'язка. Десять хвилин пішки від станції метро Деміївська по вулиці Саперно-Слобідська, 22, укладається договір. Ціна 10000 грн. з навчанням на курсах. Тел. +38 (097) 088-24-30

Курси журналістики, моделінга та телеведучих модного каналу Sviatyna's Angels Fashion TV.



Запишіться на підготовчий курс FASHION-ЖУРНАЛІСТИКИ, моделинга і ТЕЛЕВЕДУЧИХ і ви отримаєте і нову професію, і ДОСВІД РОБОТИ В FASHION-ЖУРНАЛІСТИЦІ, моделингу і ДОСВІД РОБОТИ телеведучою, який дозволить вам цікаво і захоплююче заробляти гроші. Освоїте обов'язковий навик сучасної людини інформаційного століття, навчитеся писати тексти. Опублікуєте, в інтернет-виданнях, інтернет-порталах, візьмете інтерв'ю у відомих людей, навчитеся писати продають тексти, потрапите на будь-які знімальні і концертні майданчики України.

Тривалість: 2,5 місяці. Періодичність: 2 рази на місяць по 4 академічні години.

Особливості курсу

- максимум практики (писати починаємо на першому занятті)

- досвідчений практикуючий викладач

- доступне і легке донесення навчальної інформації

- під час навчання ви публікуєте в Інтернет ЗМІ

- візьмете інтерв'ю у відомих людей

- відвідайте прес-конференції, будь-які заходи, які побажаєте, включаючи знімальні і концертні майданчики України

- навчитеся продавати свої роботи і налагоджувати контакти з видавництвами.

- освоїте всі стилі журналістики

репортажі
політична, ділова журналістика,
розважальна журналістика
pr, прес-релізи

- навчитеся писати продають тексти

- навчитеся писати сео-тексти

- отримаєте посвідчення журналіста нашого інформаційного агентства

- навчитеся шукати і налагоджувати контакти з різними організаціями, публічними людьми, видавництвами і т.д.

Ми розповімо і допоможемо вам самостійно налагоджувати контакти з різними організаціями, публічними людьми, видавництвами, навіть коли курси закінчаться ви зможете самостійно домовлятися про інтерв'ю, публікаціях і відвідуванні всіляких прес-конференцій, концертів і т.д.

Ви навчитеся не тільки писати статті, ходити на прес-конференції, брати інтерв'ю у top-менеджерів і зірок, а й грамотно писати продають тексти на сайт для компанії-замовника або ведення свого бізнесу.

Посудіть самі, адже кожен день з'являються нові інтернет сайти (електронні ЗМІ, кожна організація створює свою сторінку, бізнес-сайти), що вимагають журналістів, якісно пишуть статті. До того ж левова частина бізнесу зараз просувається саме в мережі Ітнернет, завдяки текстам. Зараз як з англійською мовою - кожна людина повинна вміти писати тексти. Загалом, якщо ти сьогодні вмієш правильно писати тексти - стабільний заробіток гарантований: Сфери, де платять гроші за тексти:

- робота журналістом (електронні, друковані ЗМІ, інформ-агентсва)

- біржі унікального контенту (ресурс, на якому різні сайти закуповують авторські статті)

- робота контент-менеджера (редактура сайту, наповнення сайту сео-текстами, виведення ресурсу на перші місця в Google)

- копірайтинг (написання продають текстів)

- PR та просування (написання рекламних та іміджевих матеріалів, прес-релізи, e-mail- розсилання

- ведення свого бізнесу (просування сайту і бізнесу в мережі Інтернет)

Навчання складається з великої кількості практики, кожен теоретичний матеріал підкріплюється практикою. Всі навчальні матеріали пишемо не "в стіл», а для того, щоб опублікувати в Інтернет ЗМІ. Крім публікацій, періодично виникає можливість і отримати роботу, будучи ще на курсах. Основна цінність - наші слухачі закінчують курси вже з декількома публікаціями в інтернет-виданнях, інтернет-порталах! Публікації дають можливість працевлаштуватися. (Перше питання на співбесідах такий - чи є у вас публікації?). А вони у вас обов'язково будуть!

Запишіться по телефону +38 (097) 088-24-30 або по e-mail: asviatyna@gmail.com

Вартість всього курсу 20500 грн.


Наш ресурс на You TUBE



Дивіться нас за посиланнями:

понедельник, 20 мая 2024 г.

Світський Київ з Андрієм Святинею. "Танок на майдані Конго", інтерв'ю з Олегом Михайлютою (Фагот)...

РЕКЛАМА
Грандіозний розпродаж товарів відомих брендів в інтернет-магазині Andrii Sviatyna's Store 

РЕКЛАМА
Привітайте нас, друзі!
Перший іменний сертифікат звичайних акцій інформаційного агентства ЄСФ-ІНФОРМ на 100000 (сто тисяч) звичайних акцій, на загальну суму 1000000000 (один мільярд) гривень придбав пан Джозеф Робінетт Байден-молодший — американський державний і політичний діяч. Чинний президент США з 20 січня 2021 року.
З питань придбання акцій та сертифікатів звертатись за тел. +38(063)130-25-33

   Доброго дня шановна громада! Наразі сьогодні йде вже 817 день війни в Україні.
Від 24 лютого 2022 року триває масштабна агресія Росії проти України. Російська армія, не досягнувши на початку вторгнення заявлених Кремлем цілей, веде головні бойові дії на Донбасі, півдні України, Харківщині, а також щоденно обстрілює українські міста, руйнує інфраструктуру, убиває цивільних.
І у цей тяжкий для нас всіх час Київ з благодійним концертом на підтримку наших збройних сил відвідують визнані основоположники українського хіп-хопу гурт "ТАНОК НА МАЙДАНІ КОНГО".

За понад 30 років на українській сцені гурт ТНМК став справжнім творчим локомотивом вітчизняного хіп-хопу. Треки харківської команди заходять слухачам завдяки щирим та зрозумілим текстам, а також фірмовому поєднанню фанку, хіп-хопу, фолку і року. В історії гурту ТНМК – яскраві й успішні експерименти, серед яких – виступи у супроводі симфонічного оркестру. Сьогодні деякі з учасників колективу, як і багато українців, стоять на захисті нашої державності. Лідер гурту Фагот служить у добробаті «Реванш», бас-гітарист Костянтин Котя Жуйков – в Національній Гвардії України, гітарист Ярослав Верьовкін є морським піхотинцем. Інші музиканти активно задіяні у волонтерській діяльності. Крайній благодійний тур гурту ТНМК країнами ЄС охопив 38 міст. В ньому музиканти зібрали кошти на евакуаційні катери для ГУР МО України та засоби тактичної медицини.
11 травня кияни та гості міста зустрілись З КУМИРАМИ, ЩО СПОВНИЛО НЕЙМОВІРНИХ ЕМОЦІЙ. Ззвучали усі знакові хіти гурту ТНМК та нові роботи, що вже очолили ваші плей-листи. «Восени», «Гранули», «Зроби мені хіп-хоп», «Знайди мене», «Легенди» та інші треки, що співають не лише в Україні, а й за кордоном, у виконанні улюблених артистів пролунали потужно і драйвово – як ви і чекали. Тож – неодмінно варто було бути на концерті! В рамках концерту був проведений благодійний аукціон та збір донатів на потреби ЗСУ.

РЕКЛАМА

Самозахист без зброї. Хочеш навчитися битися?
Індивідуальні тренування з рукопашного бою у Києві. 
Тел. +38(097)088-24-30

РЕКЛАМА

Здається кімната абітурієнтам! Будинок преміум класу, кімната видова 20 м2 в трьох кімнатній квартирі, вся побутова техніка, зручна транспортна розв'язка. Десять хвилин пішки від станції метро Деміївська по вулиці Саперно-Слобідська, 22, укладається договір. Ціна 10000 грн. з навчанням на курсах. Тел. +38 (097) 088-24-30

Курси журналістики, моделінга та телеведучих модного каналу Sviatyna's Angels Fashion TV.



Запишіться на підготовчий курс FASHION-ЖУРНАЛІСТИКИ, моделинга і ТЕЛЕВЕДУЧИХ і ви отримаєте і нову професію, і ДОСВІД РОБОТИ В FASHION-ЖУРНАЛІСТИЦІ, моделингу і ДОСВІД РОБОТИ телеведучою, який дозволить вам цікаво і захоплююче заробляти гроші. Освоїте обов'язковий навик сучасної людини інформаційного століття, навчитеся писати тексти. Опублікуєте, в інтернет-виданнях, інтернет-порталах, візьмете інтерв'ю у відомих людей, навчитеся писати продають тексти, потрапите на будь-які знімальні і концертні майданчики України.

Тривалість: 2,5 місяці. Періодичність: 2 рази на місяць по 4 академічні години.

Особливості курсу

- максимум практики (писати починаємо на першому занятті)

- досвідчений практикуючий викладач

- доступне і легке донесення навчальної інформації

- під час навчання ви публікуєте в Інтернет ЗМІ

- візьмете інтерв'ю у відомих людей

- відвідайте прес-конференції, будь-які заходи, які побажаєте, включаючи знімальні і концертні майданчики України

- навчитеся продавати свої роботи і налагоджувати контакти з видавництвами.

- освоїте всі стилі журналістики

репортажі
політична, ділова журналістика,
розважальна журналістика
pr, прес-релізи

- навчитеся писати продають тексти

- навчитеся писати сео-тексти

- отримаєте посвідчення журналіста нашого інформаційного агентства

- навчитеся шукати і налагоджувати контакти з різними організаціями, публічними людьми, видавництвами і т.д.

Ми розповімо і допоможемо вам самостійно налагоджувати контакти з різними організаціями, публічними людьми, видавництвами, навіть коли курси закінчаться ви зможете самостійно домовлятися про інтерв'ю, публікаціях і відвідуванні всіляких прес-конференцій, концертів і т.д.

Ви навчитеся не тільки писати статті, ходити на прес-конференції, брати інтерв'ю у top-менеджерів і зірок, а й грамотно писати продають тексти на сайт для компанії-замовника або ведення свого бізнесу.

Посудіть самі, адже кожен день з'являються нові інтернет сайти (електронні ЗМІ, кожна організація створює свою сторінку, бізнес-сайти), що вимагають журналістів, якісно пишуть статті. До того ж левова частина бізнесу зараз просувається саме в мережі Ітнернет, завдяки текстам. Зараз як з англійською мовою - кожна людина повинна вміти писати тексти. Загалом, якщо ти сьогодні вмієш правильно писати тексти - стабільний заробіток гарантований: Сфери, де платять гроші за тексти:

- робота журналістом (електронні, друковані ЗМІ, інформ-агентсва)

- біржі унікального контенту (ресурс, на якому різні сайти закуповують авторські статті)

- робота контент-менеджера (редактура сайту, наповнення сайту сео-текстами, виведення ресурсу на перші місця в Google)

- копірайтинг (написання продають текстів)

- PR та просування (написання рекламних та іміджевих матеріалів, прес-релізи, e-mail- розсилання

- ведення свого бізнесу (просування сайту і бізнесу в мережі Інтернет)

Навчання складається з великої кількості практики, кожен теоретичний матеріал підкріплюється практикою. Всі навчальні матеріали пишемо не "в стіл», а для того, щоб опублікувати в Інтернет ЗМІ. Крім публікацій, періодично виникає можливість і отримати роботу, будучи ще на курсах. Основна цінність - наші слухачі закінчують курси вже з декількома публікаціями в інтернет-виданнях, інтернет-порталах! Публікації дають можливість працевлаштуватися. (Перше питання на співбесідах такий - чи є у вас публікації?). А вони у вас обов'язково будуть!

Запишіться по телефону +38 (097) 088-24-30 або по e-mail: asviatyna@gmail.com

Вартість всього курсу 20500 грн.


Наш ресурс на You TUBE